Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken.

Slik tar du fag som privatist i Viken

Privatisteksamen er åpen for påmelding fra 15. januar til 1. februar.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Ny film om sikker dyrehåndtering

Opptakene er gjort her på Hvam, og undervisningsfilmen ble publisert på NDLA denne uka.

Agronomkurs for voksne

Neste opptak er høsten 2021, med søknadsfrist 1. mars 2021. Er dette noe for deg?

Endringer i kollektivtrafikk og skoleskyss pga Gjerdrum-raset

Redningsarbeidet på Ask i Gjerdrum gjør at kollektivtilbudet må legges om, og at veier vil bli åpnet og stengt avhengig av situasjonen og redningsetatenes vurderinger.

Digital undervisning 4.januar 2021

Regjeringen innførte i kveld rødt nivå på alle skoler i landet, og på Hvam vgs skal ingen elever møte fysisk på skolen første skoledag etter juleferien.

Innsamlingsaksjonen høsten 2020

Tirsdag ble resultatet fra årets innsamlingsaksjon, kr 88.150,-, høytidelig overlevert til Mgetas venner v/Erling Krogh fra NMBU. Prosjektforvalter i Mgeta, Solomon, var med på Skype fra Tanzania.

Nytt smittetilfelle på skolen 3.desember

En elev på skolen har testet positivt på Covid-19. Alle nærkontakter, 23 personer, er kontaktet og satt i karantene.

Nytt smittetilfelle 22.november

En lærer har testet positivt, og aktuelle lærere og elever er satt i karantene.