Informasjon om skole uke 43

Det er ikke registrert nye smittetilfeller på skolen siden tirsdag. Vi åpner opp for fysisk oppmøte for enkelte klasser i uke 43. Les mer her.

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.

Informasjon om påvist Covid-19. Skolen blir digital.

Vi har fått to nye smittetilfeller på skolen, en elev og en ansatt. Ingen elever skal møte opp fysisk på skolen i neste uke (uke 42).

Informasjon om påvist Covid-19

Oppdatering 9.oktober: Det har blitt påvist et nytt smittetilfelle av Covid-19 hos en elev på skolen. Skolen har nå til sammen tre smittetilfeller, og fire klasser og ansatte er i karantene.

Foreldremøte for Vg2 avlyst

Oppdatering 9.oktober: Med bakgrunn i smittesituasjonen avlyses dessverre foreldremøtet for Vg2. Vi kommer tilbake med informasjon om ny dato eller alternativ gjennomføring.

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021.

Fjerner krav om legeerklæring fram til 1. november

Elever som er hjemme på grunn av helseplager trenger ikke å levere legeerklæring, men må levere egenmelding. Shutterstock

Velkommen til første skoledag tirsdag 18.august!

Av smittevernhensyn gjennomfører vi første skoledag på en litt annerledes måte i år. Vi håper likevel det blir en god start!

Naturbruk Vg1 - valg av fordypning

Dyrefag, hestefag, anleggsgartner eller allsidig landbruk?

Ta ditt skolearbeid med inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune. I juni skal elevenes PC-er oppdateres til Viken-plattform.