Nytt smittetilfelle 22.november

En lærer har testet positivt, og aktuelle lærere og elever er satt i karantene.

Ordinær undervisning fra onsdag 11.november!

Undervisningen i morgen tirsdag, går etter oppsatt (redusert) plan. Mest sannsynlig går vi over til gult nivå, og ordinær undervisning fra onsdag.

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes. Shutterstock

Nå er skoleruta for 2021 til 2023 vedtatt

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene.  Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.

Skolen starter opp som normalt mandag 26. oktober

Det betyr at alle elever møter på skolen for undervisning i henhold til timeplan.

Informasjon om skole uke 43

Det er ikke registrert nye smittetilfeller på skolen siden tirsdag. Vi åpner opp for fysisk oppmøte for enkelte klasser i uke 43. Les mer her.

Informasjon om påvist Covid-19. Skolen blir digital.

Vi har fått to nye smittetilfeller på skolen, en elev og en ansatt. Ingen elever skal møte opp fysisk på skolen i neste uke (uke 42).

Informasjon om påvist Covid-19

Oppdatering 9.oktober: Det har blitt påvist et nytt smittetilfelle av Covid-19 hos en elev på skolen. Skolen har nå til sammen tre smittetilfeller, og fire klasser og ansatte er i karantene.

Foreldremøte for Vg2 avlyst

Oppdatering 9.oktober: Med bakgrunn i smittesituasjonen avlyses dessverre foreldremøtet for Vg2. Vi kommer tilbake med informasjon om ny dato eller alternativ gjennomføring.

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.