Innsamlingsaksjonen høsten 2020

Tirsdag ble resultatet fra årets innsamlingsaksjon, kr 88.150,-, høytidelig overlevert til Mgetas venner v/Erling Krogh fra NMBU. Prosjektforvalter i Mgeta, Solomon, var med på Skype fra Tanzania. 

Klikk for stort bildeElevrådsleder Synne Elverhøi og avdelingsleder Berit Eilin Ørjasæter overrekker pengene fra årets innsamlingsaksjon til Mgetas venner og Erling Krogh, NMBU. Hvam vgs  

Mgetas venner

I år valgte elevrådet på Hvam å bruke solidaritetsdagen i oktober til å støtte prosjektet Mgetas venner i Tanzania. Nå blir de innsamlede pengene brukt til å kjøpe 240 mål landjord til landbruksskolen Kikeo, og bidrar også til at 25 jenter kan bo på internatet på landbruksskolen og få skolegang. 

Elevrådsleder Synne Elverhøi og elevene på Hvam skal følge prosjektet og holde kontakt med Solomon gjennom året. De vil henge opp bilder og informasjon om prosjektet Mgetas venner, ved hovedinngangen til skolen.

Pizzafest i premie til 3LBA

Vi ville premiere den klassen som klarte å motivere til å samle inn mest penger. I 3LBA bidro alle elevene og de får en pizzafest i premie. Godt jobbet av tillitsvalgt Andrine Rørset og hele 3LBA. Gratulerer!

 

 

Til toppen